Trans­formeer
je leven met
Tao Hands

Persoonlijke Groei Methode om je Gezondheid, Financiën, Relaties, Bedrijf, Persoonlijk leven diepgaand te veranderen.

Deelnemen aan de volgende workshop?

Je hebt lang gewacht, tijd verloren, hopeloos gezocht naar antwoorden. Maar de vraag blijft: Hoe kan ik mijn leven verbeteren? Je wilt je gezondheid, relaties, financiën, werk, persoonlijke omstandigheden veranderen, of één van deze levensgebieden meer in de stroom brengen. 

Maar tot nu toe wist je niet hoe … 

Alles wat je wilt zijn en ervaren is al aanwezig in jou! 

Het enige wat je hoeft te doen is je innerlijke blokkades verwijderen. Niet alleen je gedachten en gedrag, maar juist op zielsniveau.

Met deze diepgaande, effectieve en eenvoudige methode krijg je alles in handen waar je naar hebt gezocht en verlangd. 

Het is tijd om in je essentie kracht te gaan staan, en jezelf te openen voor jouw zelfhelend vermogen, je volledig potentieel en de stromende kracht van de Tao.

Open je hart

Open je mind

Open je handen

Verrijk je leven diepgaand en op diverse levensgebieden

Ben jij op zoek naar één methode voor een:

R

goede gezondheid & optimaal zelfhelend vermogen

R

emotioneel evenwicht en veerkracht

R

meer balans en levensvreugde in je leven

R

fijne verrijkende en harmonieuze relaties

R

om je bedrijf en carriére te succesvol te maken

R

leven in financiële stabiliteit en overvloedsbewustzijn

R

en jezelf spiritueel te ontwikkelen naar je volledig potentieel.

Tao Hands is dé training voor meer vervulling, gezondheid, succes en levensvreugde voor jezelf (en anderen)

 

Wat is Tao Hands?

Tao Hands is een vernieuwende zelfhelingsmethode die gebruik maakt van oude wijsheid uit de Oosterse geneeskunst en werkt met diepgaande en effectieve TAO Energie direct vanuit de Bron.

Bij een Tao Hands behandeling (persoonlijk of op afstand) werkt de Tao Hands Practitioner met een speciaal afgestemde Tao Blessing, die een hoge frequentie Lichtkracht stuurt naar dat punt in het lichaam of in het leven van die persoon waar de disbalans zich bevindt. Blokkades worden op het diepste niveau opgeheven en de weg wordt vrijgemaakt naar meer liefde, vervulling, succes, optimale gezondheid en levensvreugde.

De Tao Hands methode is super krachtig en effectief om blokkades op zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau blijvend te herstellen of transformeren.

Zie het als een lichtbol van positieve energie in je handen, die je aanzet om blokkades snel en effectief te transformeren.

 

Tao Hands kan toegepast worden voor een diepgaande verandering op elk gebied van het leven. Van gezondheid, werk, financiën en relaties, de mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt en de effecten werkelijk wonderbaarlijk.

 

Stel je eens voor…

…dat je diepe transformatie en versneld herstel kunt bereiken betreft je fysieke gezondheid

(zoals Daniela die een chronische pijn in haar heupen binnen enkele weken totaal transformeerde na jaren van ondraaglijke pijn)… 

…dat je jouw zieke vriend of huisdier kunt helpen herstellen of verlichting kunt sturen in moeilijke situaties

(zoals Jonathan die vanaf afstand zijn vriend in Australië Tao Blessings gaf, en wiens herstel na een grote operatie met sprongen vooruit ging)… 

…dat je doorbreekt naar het volgende niveau in je bedrijf en je verkoopcijfers een boost krijgen

(zoals Vanessa die haar praktijk maar niet gevuld kreeg, en die na 2 Tao hands behandelingen eindelijk volledige stroming ervaart)…

…hoe jij jezelf, jouw partner en kinderen kunt ondersteunen bij het verbeteren van relaties

(zoals Hetty die haar nichtje hielp bij het verbeteren van de relatie met haar broer, wie nu onafscheidelijk zijn en een diepe liefdevolle band hebben)…

…dat je direct toegang hebt tot je volledig potentieel en in recordtijd verbinding maakt met een hogere staat van bewustzijn

(wat eerder 30 min tot een uur duurde om tot totale ontspanning en verbinding met de Bron te komen, kun je nu in minder dan 5 min.)…

Kies voor Tao Hands om negatieve patronen in je gezondheid, relaties en financiën om te buigen en je leven volledig te transformeren, waardoor je weer vreugde en vrijheid ervaart op alle levensgebieden…

Tao-hands-workshop-2

Ga voor optimale gezondheid op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau

De Tao Hands training is er voor iedereen die snel en effectief transformatie wil zien.

Level 1

voor jezelf

9

Level 2

voor jezelf en anderen

Level 1

voor jezelf

9

Level 2

voor jezelf en anderen

Vergroot jouw zelfhelend vermogen en transformeer je gezondheid en je leven (level 1) of word Tao Hands Practitioner (level 1 & 2) en help anderen hun leven, gezondheid, business en relaties te herstellen en verbeteren.

Tao Hands Level 1

Het begint allemaal bij jezelf. In dit eendaagse programma leer je de Tao grondbeginselen en ontdek je hoe je met Tao Hands jouw leven weer in de stroom kunt brengen, en optimale gezondheid kunt verkrijgen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

verborgen toggle
Perfect voor...

iedereen die meer uit het leven en uit zichzelf wil halen, die op zoek is naar healing en verlichting van fysieke of mentale klachten, en effectief door blokkades heen wil breken om hun volledig potentieel de ruimte te geven. Wil je jouw leven weer in de stroom brengen, op alle lagen van bewustzijn werken aan je zelfhelend vermogen, dan is deze training voor jou!

Ervaar onder andere:

 • sneller herstel bij pijn of ziekte
 • herstel je emotionele balans
 • ontwikkel meer moed en zelfvertrouwen
 • creëer moeiteloos meer flow in je leven
 • ontwaak je volledige potentieel 
 • verlicht fysieke of mentale klachten
 • vergroot je zelfhelend vermogen
 • en nog veel meer…

INSCHRIJVEN LEVEL 1

Tao Hands Level 2 

In deze tweedaagse training leer je hoe je de Tao Hands kunt toepassen voor anderen – help je familie, buurtgenoten, partner, kinderen, vrienden en collega’s om hun leven te optimaliseren en transformeren met Tao Hands Blessings. Leer behandelingen geven met Tao hands, live of op afstand. Krijg de tools om blokkades op een nog dieper niveau te transformeren – in relaties, bedrijf, financiën, etc. – voor jezelf en anderen.

verborgen toggle
Perfect voor...

Leer onder andere, hoe je:

 • mensen kunt ondersteunen bij moeilijkheden in het leven;
 • fysieke kwalen, pijn en ziekte kunt helpen verlichten
 • mensen helpt hun relaties te verbeteren of herstellen (ouder/kind, partners, familie, buren of zakelijke relaties)
 • mensen helpt het maximale uit zichzelf te halen, en hun prestaties en welzijn te optimaliseren. (b.v. atletische of academische vaardigheden)
 • mensen kunt helpen door te breken naar het volgende niveau in hun carrière of bedrijf, en hun volledig potentieel aan te boren. 
 • mensen helpt hun inkomen te verhogen en hun relatie met geld voorgoed te verbeteren.
 • je als coach of therapeut je service kunt uitbreiden en het herstel van je cliënten kunt versnellen met effectieve Tao Hands Energie.
 • …en nog veel meer.

INSCHRIJVEN

Door Tao Hands practitioner te worden draag jij bij aan een wereld van liefde, verbinding, vrede en harmonie.

Word een baken van licht voor jezelf en anderen samen met de wereldwijd groeiende groep TAO Hands Practitioners.

|

Soms voel je de pijn direct wegzakken

“Voor mij is Tao Energie een van de krachtigste methodes en mijn ervaring is dat er eigenlijk altijd wel resultaat wordt behaald met een behandeling. Soms is het niet meteen te zien maar komt het later. En soms voel je de pijn direct wegzakken. Ik ben heel dankbaar voor dit grote geschenk.”

Luna, 32 jaar

|

Ook het team van specialisten stond versteld

“Een vriend van mij zat er helemaal doorheen. Hij was in een depressie geraakt en kreeg spoedhulp bij de GGZ. Dennis deed een bijzondere reading over wat hij zag in de situatie van mijn vriend. Die was heel treffend. Dennis adviseerde een aantal THH overdrachten, waaronder op het hart. Het resultaat was verbluffend. Ook het team van specialisten stond versteld van het resultaat. Mijn vriend, zijn familie en ik zijn Dennis erg dankbaar.”

Anoniem, 48 jaar

|

Hij is een vrijer en nóg mooier mens geworden

Ik heb Tao blessings dagelijks toegepast toen mijn zoon leed aan depressies. En wat ik zie is dat hij niet alleen van deze depressie af is, maar hij is ook een vrijer en nóg mooier mens geworden. Hij heeft meer zelfvertrouwen en het leven lacht hem weer toe. Dat maakt mij als moeder zo trots en gelukkig. Ook voor mijn relatie heeft TAO hands voor meer harmonie en verbinding gezorgd. Dankbaar dat ik TAO hands in mijn leven altijd bij de hand heb. Deze methode laat ik nooit meer los.”

Marlous, 45 jaar

Inhoud van de Training

Wat je leert als Tao Hands Practitioner…

1 | Tao Hands

Herstel en preventie voor jouw gezondheid (fysiek, mentaal, emotioneel)

Tijdens de eendaagse Tao hands Level 1 training besteden we veel aandacht aan het ontstaan en de toepassing van de Tao Hands Methode. Leer hoe de Tao je leven kan veranderen – van het verdiepen van je meditatie, tot het transformeren van blokkades, uitdagingen en meer. Je ontdekt de vele toepassingen van deze diepgaande transformatie methode en hoe je het kunt gebruiken om jouw leven  (level 1) en het leven van de mensen om je heen (level 2) te optimaliseren Van ziekte, stress en pijn tot vreugde, geluk en gezondheid – Leven in perfecte harmonie.

2 | Vergeving

Ontdek de buitengewone kracht van vergeving en leer hoe je deze unieke Vergevingsoefening kunt integreren in je dagelijkse spirituele oefening. Ervaar zelf de diepe transformatie en vrijheid die voortkomen uit oprechte vergeving. Dit is een van de krachtigste manieren om relaties te herstellen (met jezelf en anderen) – en het is heel gemakkelijk te leren!

3 | Tao Mantra's

Mantra’s hebben een zeer hoge vibratie en zijn daardoor een krachtige tool voor het versnellen, en verdiepen van transformaties. Leer de ware kracht en achtergrond van het gebruik van mantra’s (tijdens level 2). Je wordt geleid in een prachtige klankmeditatie en je ontdekt hoe je mantra’s kunt gebruiken als aanvullende tool bij de Tao Hands Methode. Ontspan, verzacht en integreer alles via klank tijdens deze les. Ontdek ook jouw eigen Soul Sounds die de TH behandeling en z’n effect nog meer zal verdiepen.

4 | De kunst van Tao Kalligrafie

Eén van de meest waardevolle technieken van het Tao Center Nederland is de Tao Kalligrafie. We brengen je tijdens de Tao Hands training level 2 in contact met de basisprincipes van Tao Kalligrafie – een zeer krachtig en oeroud instrument uit de Oosterse geneeskunde. Deze kalligrafieën kunnen gebruikt worden voor transformatie bij ziekte, financiële blokkades, relatieproblemen en meer. Woorden schieten tekort – je moet dit zelf ervaren!

5 | Tao wijsheid en technieken integreren in je bedrijf

Ontdek hoe de Tao Hands Methode jouw bedrijf kan transformeren. Je leert rechtstreeks van een succesvol CEO en gecertificeerd Tao Practitioner hoe je Tao Hands methode in jouw praktijk kunt toepassen om meer mensen te bereiken, meer levens te veranderen, je rijkdom te vergroten en een grotere impact te creëren met jouw aanbod op de wereld om je heen.

6 | Verhoog je frequentie

Leer hoe je krachtig (en snel) je jouw spirituele frequentie kunt verhogen door middel van diepgaande oefeningen en kennis vanuit authentieke mindfulness, oude Taoïstische wijsheid, het “Love Peace Harmony” veld en meer. Hoe jij in korte tijd (een paar minuten) naar het volgende niveau in jouw bewustzijnsveld kunt springen, in plaats van 30-60 minuten te mediteren. Jij hebt voortaan jouw eigen Shift tool in handen.

7 | Blokkades transformeren

De belangrijkste energiecentra in het lichaam – bekend als chakra’s zijn als zij open zijn onze energie gevers. Maar zijn ze geblokkeerd dan kunnen ze veel (onbewuste) gevolgen hebben. Leer hoe je deze blokkades kunt constateren en verwijderen. Je zult de effecten van een Tao Hands Methode aan den lijve ondervinden om precies te voelen hoe blokkades in jezelf transformeren door het gebruik van deze intense Tao Lichtkracht. Deze diepe ervaringsgerichte lessen en activaties zullen de manier waarop je jouw lichaam, je leven en energie ziet en ervaart volledig veranderen.

8 | Het innerlijk kompas

Ontvang het “Innerlijk Kompas” – een krachtige overdracht die je intuïtieve nauwkeurigheid zal vergroten. Anders dan een fysiek kompas of pendel, wordt het innerlijk kompas of pendel geactiveerd in je energieveld en kan overal en op elk moment gebruikt worden. Je zult leren waar dit innerlijk kompas zich bevindt en hoe je deze in je dagelijks leven kunt gebruiken.

9 | Spirituele bescherming op hoog niveau

Je ontvangt de unieke overdrachten van het Beschermingspakket (een licht muur) om je te helpen op jouw persoonlijke pad. Voortaan bewandel jij jouw pad met meer vertrouwen en moed, durf je meer IN het leven te gaan staan, en neem je vastbesloten jouw beslissingen. Je bent namelijk volledig afgestemd op de spirituele bescherming vanuit de Bron – die jouw verlangen naar veiligheid en verbinding vervult. Er zijn zelfs enkele ongelooflijke verhalen over deze bescherming (levens zijn er zelfs mee gered).

…en meer.

Wie zijn je leraren?

Tao-hands-leraar-Dennis-Chan

Dennis Chan

Dennis Chan is één van de hoofdtrainers van het Tao Center. Het belangrijkste doel van Dennis is om anderen te helpen om gelukkiger en gezonder te zijn. Dat doet hij onder andere met Tao Kalligrafie schrijven en lesgeven in het Tao center. Dennis: “Mijn dag is goed als ik minstens 1 persoon heb kunnen helpen om gelukkiger en/of gezonder te zijn”. In de afgelopen 8 jaren dat ik nu werk voor Tao Center Nederland zijn de 3 zinnen die telkens weer terugkomen:

“Ik heb de kracht om mezelf te helen. Jij hebt de kracht om jezelf te helen. Samen hebben we de kracht om alle mensen, de wereld en het universum te helen.”

TAO-hands-leraar-Hetty-Tsang

Hetty Tsang

Hetty Tsang is een van de gecertificeerde trainers van het Tao Center. Als gecertificeerde Tao Kalligrafie trainer en leraar, laat ze mensen ervaren hoe de helende kracht van het Tao veld meer gezondheid, geluk en balans in het leven kan brengen. Haar diepe verlangen en grote kracht is de innerlijke schoonheid en kracht van mensen naar buiten te brengen. Dr. en Master Zhi Gang Sha heeft haar geïnspireerd en getraind hoe dit mogelijk is:

“Van hem heb ik de de bijzondere technieken en kwaliteiten van de Tao geleerd en hoe alles samenkomt in een prachtige balans.”

Klaar om jouw leven naar het volgende niveau te brengen?

Snelle, diepgaande en eenvoudige transformatie met Tao Hands

Level 1

Zelfhelend vermogen vergroten

€ 145

Wat krijg je: 

 • Tao Hands Methode
 • Gouden Lichtoverdracht level 1
 • 6 kracht technieken
 • Vergevingsoefening
 • Beschermingspakket
 • Meditatie als mp3
 • Opname van de gehele training
 • Groepsondersteuning (oefengroep)

Level 2

Leven in de stroom van de Tao

€ 445

Wat krijg je: 

 • 2 Gouden Lichtoverdrachten level 2
 • Yin Yang & 5 Elementen
 • Chinese energieleer & 7 chakras
 • Taal van de ziel (Tao mantras)
 • Tao Hands voor business
 • Beschermingspakket (jezelf & anderen)
 • Innerlijk Kompas
 • meditatie als mp3
 • opname van de gehele training

*Alleen toegang na afronden level 1

R

De beste investering in jezelf

R

100% tevredenheidsgarantie

R

Wereldwijd netwerk van Tao practitioners

R

Meest effectieve zelfhelingsmethode

R

Beperkt aantal plaatsen per training

|

Binnen twee weken had hij een baan

“Mijn broer heeft zijn hele leven lang veel problemen gehad met zijn werk en hij is regelmatig ontslagen of had het vaak niet naar zijn zin. Het is nu ongeveer 5 jaar geleden is dat hij weer zonder werk zat. Ik besloot hem een behandeling te geven met Tao Energie. Ik heb dit ongeveer 2 weken dagelijks gedaan. Met het verzoek dat hij een leuke baan zou vinden waarin hij gewaardeerd zou worden en dat hij daar met plezier lang zou kunnen werken. Binnen twee weken had hij een baan en hij werkt er nog steeds met plezier.”

Luna, 32 jaar

|

Het mooiste geschenk dat ik ooit heb ontvangen

“Het openen van het kanaal om met Tao Energie te kunnen werken is voor mij het mooiste geschenk dat ik ooit heb ontvangen, mijn leven is totaal anders, ben veel toleranter geworden, nóg vriendelijker. Ik kon al goed luisteren naar anderen, maar dat is nog beter geworden, zodat ik tussen de regels door kan horen waar het probleem is. Mijn intuïtie is nog beter afgestemd op mijn gezin en broers/zussen. Ik houd van wie ik ben, nog meer mezelf.”

Eva, 43 jaar

|

Ik werk nu dagelijks met de Tao Energie

“In 2019 was mijn eerste ervaring met deze kennis. Het heeft een enorme impact gehad en nog steeds op mijn hele zijn. Zowel in mijn gezin, in mijn relaties, als in mijn werk. Ik heb een behoorlijke volle agenda met een groot gezin. Als je net als ik een grote verantwoordelijkheid voelt voor het welzijn van alle kinderen en je werk graag goed wilt doen, dan geeft dat veel uitdagingen. Ik leerde dat negatieve informatie mij ervan hebben weerhouden helemaal in de flow te zijn. Ik werk nu dagelijks met de Tao Energie. Deze manier geeft me zoveel energie en vertrouwen! Dat gun ik iedereen!”

Miranda, 51 jaar

Veel gestelde vragen

Is Tao Hands een methode waar gewerkt wordt met positieve energie?

Ja! Tao Hands is een overdracht die de frequentie, vibratie, informatie, energie en materie draagt van Tao (de Bron). Het is een methode die je de mogelijkheid geeft om transformatie op hoog niveau aan te bieden voor jezelf, je dierbaren (inclusief huisdieren) en anderen. De Tao Hands methode werkt op zielsniveau en gaat rechtstreeks naar de kern van de blokkade. De Tao hands kun je inzetten voor krachtige transformatie van chronische ziekte tot financiën, stress, zakelijke uitdagingen, emotionele onbalans en meer.

Moet ik me voor alle drie programma's inschrijven?

Nee! De cursussen zijn ontworpen om in volgorde te doen (dus je kunt niet zomaar in level 2 inspringen zonder eerst level 1 te volgen), maar je hoeft niet alle drie programma’s te volgen om van de voordelen te plukken van de Tao Hands methode. Je kunt alleen level 1 (voor jezelf) of level 1 en 2 (voor jezelf en anderen) volgen. Maar als je werkelijk een baken van licht wilt zijn voor de wereld en jouw zelf-ontwikkelingspad serieus neemt, raden we je aan te profiteren van het volledige pakket voor € 525,- 

Tijdens level 3 – Tao Hands Practitioner ga je ook ontdekken hoe je Tao Hands kunt gebruiken voor transformatie van relaties, financiën, bedrijf en meer. Na het volledig afronden van alle 3 de programma’s ben je gecertificeerd Tao Hands practitioner.

Als ik me heb ingeschreven voor "Herstel en preventie van jouw gezondheid" kan ik dan later upgraden?

Ja! We zouden het geweldig vinden als je met ons meedoet aan Herstel en preventie van jouw gezondheid – het basisprogramma voor Tao Hands. De wijsheid die je leert is ongelooflijk krachtig om je persoonlijke ontwikkeling te bevorderen.

En ja, je hebt de mogelijkheid om je daarna in te schrijven voor “Herstel voor anderen” en zelfs voor de volledige Tao Hands Certificering!

Is Tao Hands ALLEEN voor therapeuten of coaches?

Nee! De Tao Hands training is voor iedereen die er klaar voor is. Je hoeft geen gecertificeerd of ervaren therapeut of coach te zijn om de Tao Hands training te volgen. We hebben gezien hoe Tao Hands mensen inspireert die coach willen worden, mensen ondersteunt in het helen van zichzelf en hun dierbaren en mensen helpt om hun bedrijf, relaties, financiën en levens op een hoger niveau te brengen. Tao Hands is voor iedereen! En is zeker ook geschikt voor therapeuten en coaches die hun service willen uitbreiden.

Wat is het verschil met Reiki?

Reiki is een krachtige methode die werkt op het niveau van energie, geest en lichaam. Tao Hands werkt op een vergelijkbare manier, maar dan met het toegevoegde element van de ZIEL. Dit geeft de practitioner toegang tot nog hogere energetische frequenties om een nog diepere impact te creëren in de helft van de tijd.

Ik ben al getraind in Reiki... moet ik ook Tao Hands ontvangen?

JA! Tao Hands is een prachtige aanvulling op Reiki. Het kan helpen om het niveau van transformatie die mogelijk is in je Reiki-praktijk, te verhogen en uit te breiden. We hebben buitengewone transformatie gezien wanneer deze twee modaliteiten elkaar vinden.

Hoe kan Tao Hands mijn (healing) praktijk helpen?

Tao Hands kan op zichzelf worden gebruikt of naast andere methodes. Het kan geactiveerd en gebruikt worden in combinatie met vrijwel elke methode of therapie die je maar kunt bedenken… van massage tot acupunctuur tot alternatieve coaching, reiki, yoga, meditatie, ademwerk, tantra, kruidenleer en meer. Het versterkt je huidige praktijk aanzienlijk door het inbrengen van het kernelement van de ziel. Het werkt als een “supercharger” – het creëren van sterke transformatie in minder tijd.

Bij het Tao center geloven erin we dat ieder mens de kracht heeft om zichzelf te helen. Wij zijn erin gespecialiseerd jouw eigen zelfhelend vermogen te optimaliseren, met bijzondere technieken uit de Oosterse geneeskunst. De Tao Hands is een super effectieve, toegankelijke en diepgaande methode, die door Dr. Sha aan ons gegeven is.