Ontdek de transformerende werking van het Tao Kalligrafie Healing & Meditatie Veld

Verbind je iedere dag met het meest zuivere licht en ervaar de transformerende werking van de Tao.

–  maandelijks abonnement  –

Door het volgen van de Tao Kalligrafie verbind je je met de onmetelijke kracht, zuiverende werking en helend vermogen van de Bron. Het brengt alles in je leven weer in balans, en brengt verbetering op alle gebieden, verheldering in je bewustzijn en verhoogt je levensenergie.


Wanneer je een specifieke en hardnekkige uitdaging hebt in jouw persoonlijke leven, op fysiek, mentaal of emotioneel niveau. Of je wilt meer flow, plezier en helderheid ervaren in je persoonlijke relaties, financiën of je gezondheid dan kun je hier nu snel en gemakkelijk verbetering in brengen door de transformerende werking van Tao Kalligrafie.

Ervaar wat de helende kracht van het Tao Kalligrafie healing & meditatie veld voor jouw leven kan betekenen. Verbeter je relaties, financiën, gezondheid en persoonlijke ontwikkeling.

A

Meer Ontspanning

A

Meer Levensplezier

A

Meer Vitaliteit

Ervaar meer vitaliteit en geluk in je leven – bewandel de weg van de Tao.

R

Diepe ontspanning

R

Stress preventie en snel herstel

R

Verbeteren van levensthema’s

R

Reduceer fysieke klachten

R

Meer afstemming en bewustzijn

R

Persoonlijke transformatie

R

Spirituele ontwikkeling

R

Financiële voorspoed

Tao Kalligrafie – herstel binnen slechts enkele minuten de disbalans op ieder levensgebied.

 

Tao-kalligrafie

Wat is Tao Kalligrafie?

TAO Kalligrafie is een unieke vorm van Chinese kalligrafie, gebaseerd op Yi Bi Zi, wat betekent dat het karakter geschreven wordt in één penseelbeweging. TAO Kalligrafie is veel meer dan een prachtig ogende kunstvorm. Het is een krachtig middel voor het bevorderen en behouden van balans en gezondheid.

Het is een mystieke beweging, een energie die vertaald wordt naar een kalligrafie afbeelding. In iedere Kalligrafie tekening ligt een specifieke frequentie verborgen vanuit de TAO. Door de beweging van de Kalligrafie te volgen, te chanten of deze zelf te schrijven worden de kwaliteiten van de Kalligrafie vrijgegeven en overgebracht naar jouw eigen leven.

Wil je pijnvrij bewegen, je fit en vitaal voelen, emotionele of mentale klachten verlichten en je leven in een positieve stroom brengen, dan is de Tao de weg die je zoekt!

Verbind je met het krachtige Energieveld van Tao voor meer kracht, vitaliteit en levensvreugde.

 

Stel je eens voor…

…dat je in jouw relaties meer diepgang en ware verbinding ervaart.

(zoals Meerna, die met haar partner steeds vaker heftige discussies had en haar huwelijk in een neerwaartse beweging zag gaan, maar door te werken met het Tao Kalligrafie van de Grootste Liefde nu gelukkiger is dan ooit in haar huwelijk)…

…dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over je financiën.

(zoals Peter voor wie nu een miljoen euro manifesteren makkelijker lijkt dan ooit en die zichzelf soms even moet knijpen om de positieve effecten van Tao Kalligrafie op zijn leven te erkennen)…

… dat je rugpijn of andere fysieke klachten voelt verdwijnen in slechts enkele minuten.

(zoals Adriaan die na jaren rugproblemen de pijn al in enkele minuten voelde wegzakken)…

…dat je emotionele blokkades in seconden kunt laten oplossen.

(zoals Anneke die haar boosheid weg voelt vloeien wanneer ze zich met de Tao Kalligrafie verbindt, en zelfs haar verbinding met haar moeder herstelde, die ze al meer dan een jaar niet had gezien)…

Stel je eens voor dat je meer Levensvreugde, Energie, Lichtheid en Vertrouwen kunt ervaren door je slechts enkele minuten per dag te verbinden met de Tao Kalligrafie.

Tao-hands-workshop-2
|

Fantastisch om mijn hoofd leeg te krijgen

‘Na een drukke werkdag een Kalligrafie volgen, dan mijn penseel pakken en hem zelf schrijven: wat een fantastisch middel om mijn hoofd leeg te krijgen! Volgen en schrijven van een Kalligrafie is inmiddels voor mij meditatie en in verbinding komen met mezelf geworden.’

|

Brengt een eenheidsgevoel tot stand

‘Krijg een gevoel van verbondenheid met jezelf, met anderen en de wereld. Het brengt een Eenheidsgevoel tot stand, en je voelt meteen meer rust, verbinding, liefde en vrede.’

|

Ik ervaar de veranderingen in jezelf

‘Ik vind het leuk om iedere keer de verbeteringen te zien en de verandering te voelen in mezelf. Het geeft me vreugde.’

Baanbrekende resultaten met Tao Kalligrafie

Tao Kalligrafie is zichtbare kunst die de onzichtbare kracht van het helende Tao veld voortbrengt. Wereldwijd zijn er op dit moment (juli 2022) 11 Tao Centers waar een Tao Kalligrafie Healing & Meditatie veld aanwezig is. Wetenschappelijk onderzoek toont keer op keer de unieke resultaten aan voor healing, verjonging, versterking en preventie bij het gebruik van de Tao Kalligrafie technieken. Dit maakt het Tao Kalligrafie Healing & Meditatie Veld tot een baanbrekende healingvorm, die juist in de tijd waarin we nu leven van grote betekenis is.

Er zijn speciale Tao kalligrafieën op het gebied van gezondheid, vitaliteit, liefde, compassie en herstel na ziekte. Tao kalligrafie kun je naast je gezondheid ook inzetten voor het verbeteren van je relaties, je financiële situatie en je werk. De mogelijkheden zijn eindeloos en de energie shifts zijn vaak vrijwel direct merkbaar.

“What you write is what you become.”

Ontdek de zuiverende werking van Tao Kalligrafie

Het is mogelijk om jouw leven naar een nieuw niveau van liefde, vrede en harmonie te brengen, en voortaan pijnvrij en met meer levensvreugde door het leven te gaan. Je natuurlijke staat van zijn is namelijk gezondheid, liefde, en levensvreugde. Wanneer je bent afgestemd op de hoogste energie van de Tao kan jouw levensenergie optimaal stromen en heeft een zuiverende en helende werking op ieder levensgebied. Breng jouw leven weer in deze optimale staat, bevrijd jezelf van pijn en ongemakken en ga voor volledig herstel van ongewenste patronen of fysieke klachten. Breng weer vreugde en liefde in je leven, je persoonlijke relaties en in je werksituatie.

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen ter wereld de kracht van de Tao te laten beleven – en weer vreugde, vitaliteit en stroming te laten ervaren op ieder levensgebied. Met Tao Kalligrafie kun je fysieke, emotionele, mentale en spirituele onbalans herstellen in slechts enkele minuten. Door je te verbinden met het Tao Kalligrafie healing & meditatie veld tap je in op het oneindige potentieel van de Bron om onbalans te herstellen en een vervullend en rijk leven voor jezelf te creëren.

zuiverend-tao-kalligrafie
tao-center-nederland

Het regelmatig schrijven of volgen van Tao Kalligrafie kan je helpen bij:

 

 • versterken van fysieke energie, uithoudingsvermogen, vitaliteit en immuniteit
 • snel herstel, healing en transformatie van het fysieke, emotionele, mentale of spirituele lichaam
 • healing en transformatie van je persoonlijke relaties
 • healing en transformatie van je financiën en succes in je bedrijf of werk.
 • het opent je spirituele kanalen, waardoor je intuïtie versterkt
 • verhogen van intelligentie en wijsheid (helder weten)
 • verlichting van ziel, hart, geest en lichaam en meer in lijn te komen met de allesomvattende levensenergie van de Tao.

Bij het Tao center zijn we erin gespecialiseerd jouw zelfhelend vermogen te optimaliseren, met bijzondere technieken uit de Oosterse geneeskunst. De Tao Kalligrafie is een wonderlijke methode die doorwerkt in alle lagen van het bewustzijn, waardoor zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel direct verlichting kan worden ervaren. Wereldwijd heeft Tao Kalligrafie al vele wonderlijke transformaties teweeg gebracht, dankzij het baanbrekende werk van Dr. Sha – dokter in de Chinese Geneeskunde & Tai Chi en Kalligrafie Master.

Van eerste kennismaking tot dagelijkse transformatie in het Tao Kalligrafie Healing & Meditatieveld…

Het Tao Kalligrafie Healing & Meditatieveld is een baanbrekende nieuwe methode, waarbij de positieve informatie, energie en materie diepgaand inwerkt op je ziel, hart, geest en lichaam. Het kan je ondersteunen in jouw persoonlijke ontwikkeling van optimale gezondheid, vitaliteit, geluk en succes. Werk met de Tao Kalligrafie en ervaar zelf de wonderlijke shifts in je leven.

Tao Soul Meditation

Een meditatievorm die overwegend zittend wordt gedaan, waarbij onder andere ademhaling, visualisatie, klank en muziek wordt gebruikt. Nodig de kracht van de Tao bewust uit, waardoor je direct verlichting en transformatie brengt in je leven.

Tao Kalligrafie Tai Chi

Een actieve meditatievorm, die staand wordt gedaan waarbij met het hele lichaam Tao Tai Chi wordt beoefend, in samenwerking met een of meer kalligrafieën. Door lichaamskracht en ademkracht toe te passen versterk je het effect van de Tao Kalligrafie, en verspreid je de goede energie (positieve Shen Qi Jing) door alle cellen van je lichaam en geest.

Tao Quantum Welness

Een passieve meditatievorm, waarbij je kunt liggen en meegenomen wordt in een geleide meditatie met klank en muziek. Chanten is een belangrijke toevoeging bij deze vorm van Tao Kalligrafie beoefening, en werkt door tot de diepste lagen van je onderbewuste. Er vindt directe transformatie op zielsniveau plaats, wat positieve effecten heeft op lichaam, hart en geest.

Tao Kalligrafie Ochtendsessie

Deze actieve oefenvorm, die zowel zittend als staand wordt gedaan, richt zich op de ontwikkeling en in balans brengen van alle belangrijke chakra’s, organen en je energie. Start je dag in het krachtige Tao Kalligrafie Healing & Meditatieveld en merk dat je leven meer in de stroom komt op alle gebieden.

Kies het abonnement dat bij jou past.

|

Chaos en stress maakte plaats voor rust en helderheid

“Ik had nooit gedacht dat een kalligrafie zo krachtig kon zijn. Ik ben nogal een mind-mens en ik wil graag weten hoe iets werkt voordat ik iets geloof of doe. Door mijn vrouw ben ik in contact gekomen met het Tao Center Nederland en heb ik een persoonlijke kalligrafie gekregen voor meer helderheid en licht. In mijn bedrijf was veel chaos en stress. Als ik mij met mijn Tao Kalligrafie verbind, voel ik letterlijk de rust en helderheid in mijn hoofd. Het helpt me zeker in deze chaotische tijden. Het heeft ook absoluut een positief effect op de mensen binnen mijn bedrijf. Ik zie het zelf als een specifieke vorm van mediteren en verbinden met een krachtig veld.”

Peter, 56 jaar

|

Na een uur was de pijn helemaal weg

“Ik viel van de trap en had ongelooflijke pijn in mijn rug. Ik kon alleen maar plat op mijn rug liggen. Ik ging naar de chiropractor. Die zei dat er vier wervels waren beschadigd en dat het een hele tijd nodig zou hebben om te herstellen. Na een overdracht en oefenen met Tao Kalligrafie zakte de pijn en na een uur was hij helemaal weg. Ik heb thuis heerlijk geslapen. Ik wist wel dat ik ook oefeningen moest doen. Ik koos voor kalligrafie. Soms kwam de pijn weer langzaam terug. En iedere keer als ik dan de kalligrafie volg, verdwijnt hij weer helemaal. Mijn Chiropractor begreep er niks van maar ik ben alleen maar heel dankbaar.”

Johan, 46 jaar

|

Ik ben zo dankbaar

”Trudie had al vele jaren problemen met haar longen en ademen. Ze was zo benauwd. Ze kon niet eten, niet praten. Zo vermoeiend. Ze viel kilo’s af en verloor zelfs al haar levenslust. Ze zag het niet meer zitten. Het leek uitzichtloos. Dennis gaf haar een overdracht met een kalligrafie en daar oefende ze iedere dag mee. Na tien dagen was het verschil ongelooflijk. Ze kon weer praten, eten, lachen. Het voelde echt als een wonder. We zijn zo dankbaar!

Dochter van Trudie, 81 jaar

Wie zijn je leraren?

Dennis-Chan

Dennis Chan

Dennis Chan is één van de hoofdtrainers van het Tao Center Nederland en arts in de traditionele chinese geneeskunde. Door zijn toewijding, wijsheid en persoonlijke ervaringen kan hij de Tao wijsheid overbrengen aan een ieder. Leeftijd of afkomst speelt hierbij geen rol. 

Hij heeft als missie om anderen te helpen om gelukkiger en gezonder te zijn en de kracht van Tao te laten ervaren. Dennis geeft trainingen in het Tao Center in Amersfoort en online, en verzorgt transformerende persoonlijke reset consulten, waar hij al vele levens mee veranderd heeft. 

Dennis: “Ik heb al veel wonderlijke genezingen en transformaties mogen meemaken op ieder levensgebied bij mijn cliënten en bij de practitioners die ik mag opleiden. Ik voel me een gezegend mens. In de afgelopen jaren dat ik nu werk voor Tao Center Nederland zijn de drie zinnen van Dr. en master Sha die telkens weer terugkomen en mij inspireren:

“Ik heb de kracht om mezelf te helen. Jij hebt de kracht om jezelf te helen. Samen hebben we de kracht om alle mensen, de wereld en het universum te helen.”

TAO-hands-leraar-Hetty-Tsang

Hetty Tsang

Hetty Tsang is één van de trainers van het Tao Center en werkt sinds februari 2022 in het Tao Center Amersfoort. Als gecertificeerde Tao Kalligrafie Master, geeft Hetty persoonlijke reset consulten en Tao Kalligrafie en Tao Hands trainingen, waar ze met veel toewijding en plezier de Tao wijsheid weet over te brengen op geheel eigen wijze, in zachtheid & helderheid. 

Het is haar missie om mensen te laten ervaren hoe de helende kracht van het Tao veld meer gezondheid, geluk en balans in het leven kan brengen. Haar diepe verlangen en grote kracht zit in de innerlijke schoonheid en kracht van mensen naar buiten brengen. Dr. en Master Zhi Gang Sha heeft haar geïnspireerd en getraind hoe dit mogelijk is:

Van Dr. Sha heb ik de de bijzondere technieken en kwaliteiten van de Tao geleerd en hoe alles samenkomt in een prachtige balans.

Harriët-Bleijendaal

Harriët Bleijendaal

Harriët Bleijendaal is Tao trainer en mede-directeur van het Tao Center Nederland. Vanuit haar toewijding en passie voor transformatie leidt ze verschillende workshops, programma’s en oefensessies en geeft ze persoonlijke reset consulten. Haar werkwijze is erop gericht om meer gezondheid & vitaliteit en bewustzijn & zingeving te brengen in de levens van anderen. Hierbij gebruikt ze de Tao wijsheid, meditaties en oefeningen zoals ontwikkeld door Dr. Zhi Gang Sha. 

Het is haar missie en passie om bij te mogen dragen aan de gezondheid en het geluk van anderen en hen te helpen herinneren wie ze werkelijk zijn. “Mijn persoonlijke weg met Tao (genezing na 10 jaar ziekte) heeft me geleerd dat ieder mens de persoonlijke kracht heeft om zichzelf te helen. En dit leer ik nu met liefde aan anderen.”

Mensen komen vaak binnen bij een consult of workshop in pijn en verwarring. Wanneer zij erna opgelucht, geïnspireerd en totaal anders weggaan maakt dat me erg blij en dankbaar. Hun leven krijgt weer een nieuwe kans.

Kies het maandpakket dat bij jou past.

Transformeer ieder gebied van je leven door de zuiverende werking van de Tao Kalligrafie.

Abonnement 1

Tao Soul Meditation óf  Tao Kalligrafie Tai Chi óf Tao Quantum Wellness

Met dit abonnement geniet je iedere week van 1 oefensessie naar keuze. 

Je kiest voor Tao Soul Meditatie óf Tao Kalligrafie Tai Chi óf Tao Quantum Wellness.

 • Tao Soul Meditation in het Tao Kalligrafie Healing & Meditatie Veld
  (dinsdag 16.30-17.30)
 • Tao Kalligrafie Tai Chi in het Tao Kalligrafie Healing & Meditatie Veld
  (donderdag 16.30-17.30)
 • Tao Quantum Wellnes in het Tao Kalligrafie Healing & Meditatie Veld
  (vrijdag 19.00-20.00)

  Maandabonnement

  € 55*

  (* als een maand 5 weken telt € 70,-)

  Abonnement 2

  Tao Wellness tranformeer je leven

  Met dit abonnement geniet je iedere week van de 3 oefensessies;
  Tao Soul Meditatie, Tao Kalligrafie Tai Chi en Tao Quantum Wellness.

   

  • Tao Soul Meditation in het Tao Kalligrafie Healing & Meditatieveld
   (dinsdag 16.30-17.30)
  • Tao Kalligrafie Tai Chi in het Tao Kalligrafie Healing & Meditatieveld
   (donderdag 16.30-17.30)
  • Tao Quantum Wellness in het Tao Kalligrafie Healing & Meditatieveld
   (vrijdag 19.00-20.00)

   Maandabonnement

   € 70

   Abonnement 3

   Tao Wellness Boost

   Met dit abonnement ben je de hele week verbonden met het Tao Kalligrafie Healing & Meditatieveld. Je oefent iedere ochtend van 9.00 tot 9.30 (maandag tot en met vrijdag) samen met één van onze professionele Tao Kalligrafie Masters. Zo zet je iedere dag de toon voor een rijk en vervullend leven, en geef je alle levensgebieden een boost.

   Maandabonnement

   € 40
   R

   Elke maand afgestemde energie overdrachten

   R

   De beste investering in jezelf

   R

   100% tevredenheidsgarantie

   R

   Persoonlijke Diepgaande Transformatie

   Ervaar diepgaande transformatie op ieder levensgebied

   Ervaar het zelf

   Jij kunt jouw leven nú transformeren naar meer Vitaliteit, Geluk, Levensvreugde en de positieve effecten ervaren van Tao Kalligrafie. Verbeter je relaties, je financiën en je gezondheid in slechts één penseelbeweging. Tao Kalligrafie draagt de hoogste frequentie in zich van Eenheid, Liefde, Vrede en Harmonie, wat alles wat verstoord is weer terug in balans brengt. Kies het maandabonnement dat bij jou past!

   Veel gestelde vragen

   Kan Tao Kalligrafie mij helpen genezen van fysieke pijn en ziekte?

   Tao Kalligrafie helpt om de geblokkeerde energie vrij te maken in het fysieke lichaam en helpt het zelfhelend vermogen van het lichaam te bevorderen. Er zijn bovendien veel positieve ervaringen van mensen die herstel en genezing hebben ervaren, hoewel we hier uiteraard geen belofte over kunnen doen. Je kunt Tao Kalligrafie goed toepassen als aanvullende alternatieve geneeswijze, naast de normale behandeling van je dokter.

   Is Tao Kalligrafie voor iedereen (0 - 100+ jaar)?

   Ja, de Tao Kalligrafie is voor alle leeftijden. Het in nabijheid zijn van een Tao Kalligrafie Healing & Meditatieveld of het volgen van de kalligrafie met de vingers heeft een zeer zuiverende werking op het fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichaam. We zien jonge kinderen (b.v. met autisme) wonderlijke resultaten behalen, en ook ouderen van boven de 80 ervaren de helende werking van Tao Kalligrafie. Iedereen met een ziel kan de positieve effecten van Tao Kalligrafie ontvangen.

   Wat brengt Tao Kalligrafie mij op de korte termijn?

   Tao Kalligrafie heeft direct een positief effect op je mentale en emotionele welzijn. De rust die het volgen van de Tao Kalligrafie geeft is hemels te noemen en heeft direct een rustgevend effect op je brein en lichaam. Het helpt je lichaam en geest direct ontspannen en terugkomen in de natuurlijke staat van welzijn en vitaliteit. Sommige van onze cliënten voelen de (vaak chronische) pijn direct wegzakken zodra ze contact maken met het Tao Kalligrafie healing & meditatieveld.

   Hoe vaak moet ik Tao Kalligrafie doen?

   Je kunt Tao Kalligrafie zo vaak toepassen als je wilt. Dit kan bij één specifieke klacht 1 keer per dag zijn, of zo vaak als goed voelt. De meest fenomenale resultaten behaal je door je dagelijks te verbinden met het Tao Kalligrafie healing & meditatieveld (zoals in abonnement 3) en je dagelijks leven ermee te verrijken.

   Kan Tao Kalligrafie gevaarlijk zijn voor mijn gezondheid?

   Nee, het werken met het Tao Kalligrafie healing & meditatieveld is volledig veilig. Het werkt op alle lagen, spiritueel, emotioneel, mentaal en fysiek niveau, maar kan nooit een schadelijk effect veroorzaken. Het zorgt er juist voor dat alle cellen en het bewustzijn zich weer afstemmen op optimale gezondheid, en het herstelt de natuurlijke balans.

   Kan ik Tao Kalligrafie ook een keer proberen onder professionele begeleiding?

   Je kunt iedere zondag gratis meedoen met onze Tao Kalligrafie demosessie. Hier kun je je aanmelden. Als je een specifieke en hardnekkige uitdaging hebt in jouw persoonlijke leven én je voelt je aangetrokken tot deze prachtige kalligrafieën, boek dan een persoonlijk consult met één van onze trainers. Ervaar wat Tao kalligrafie voor jou kan betekenen!

   Waar kan ik zelf Tao Kalligrafie leren schrijven?

   Wil je meer weten over de helende en zuiverende werking van deze baanbrekende methode en zelf Kalligrafie leren schrijven? Dan raden we je aan om naar de basis level Tao Kalligrafie training te komen. Iedere maand starten we op donderdagavond met lessen in het zelf schrijven van Tao kalligrafie. Ervaar zelf de krachtige werking!