Reset jouw leven!

Het Persoonlijk Tao Reset Pakket om jouw gezondheid, financiën, relaties, bedrijf, persoonlijk leven diepgaand te transformeren.

9

Loop je al lange tijd rond met onverklaarbare kwalen, chronische pijn, psychische problemen of blokkades die je ervan weerhouden voluit van het leven te genieten?

9

Kom je in jouw relaties steeds terugkerende problemen of patronen tegen die je graag wilt oplossen of doorbreken?

9

Blijft je carrière steken op een bepaald niveau, wil je doorbreken naar het volgende niveau en meer succes en overvloed ervaren?

9

Weet je diep van binnen dat er méér mogelijk is in het leven en wil je jouw volledig potentieel bereiken zodat je in meer vreugde, vrijheid, liefde en harmonie kunt leven?

9

Verdient jouw leven een tweede kans (reset) en wil je oude patronen doorbreken en jouw leven goed opschonen zodat je met een schone lei kunt beginnen?

Soms is het enige dat je nodig hebt een consult met iemand die helder kan intunen op wat er echt aan de hand is, die kijkt naar de vraag achter de vraag. Iemand die je helemaal kan zien, waar je staat en die zijn of haar licht kan schijnen op jouw situatie of uitdaging.

Jouw mooiste leven wacht op jou! Het zuivere Tao Bronlicht en de krachtige methoden van Tao, zoals lichtoverdrachten, blessings en Tao Kalligrafie zijn er om jouw leven weer in de stroom te brengen. Het persoonlijke Tao Reset Pakket brengt vanaf zielsniveau transformatie tot stand, waardoor hart, geest, energie en materie volgen. Trek meer overvloed aan. Ervaar hoe fysieke klachten verminderen of zelfs volledig herstellen. Zie hoe jouw relaties harmonieuzer worden en word een magneet voor meer levensgeluk, succes en vervulling.

Reset je gezondheid, financiën en relaties en stem je af op onmetelijke vreugde, liefde en overvloed van het leven.

Ervaar blijvende en diepgaande transformatie op alle levensgebieden

R

Ga next level in je persoonlijke ontwikkeling

R

Open jezelf voor meer levensgeluk

R

Boost je gezondheid, herstel snel & optimaal

R

Harmonie en veiligheid in je intieme relaties

R

Behaal meer succes in je carrière

R

Exponentiële financiële groei en overvloed

R

Succesvol bedrijf en onbegrensde mogelijkheden

R

Benut je volledige potentieel als mens & ziel

Kies jij voor een doorbraak in je persoonlijk leven, een reset voor je gezondheid, succes en levensgeluk?

 

Wanneer doe je een Reset?

Voer op het allerdiepste niveau een reset uit voor diepgaande transformatie op elk gebied van je leven. Van gezondheid, werk, financiën en relaties, de mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt en de effecten werkelijk wonderbaarlijk.

Je kunt een Tao Reset Pakket aanvragen…

…als er problemen zijn in je relaties, zoals huwelijksproblemen of problemen in de ouder-kind relatie.

…als je chronische pijn, onverklaarbare kwalen of fysieke ongemakken ervaart, waar je graag vanaf zou willen.

…als je leven wordt bemoeilijkt door angsten of psychische problemen. Of als iemand binnen jullie gezin het moeilijk heeft.

… als je graag wilt doorbreken naar het volgende niveau in je carrière, of die passende droombaan wilt vinden.

… als je je ongelukkig voelt en weet dat er méér in het leven is en meer liefde, gemak en levensgeluk wilt ervaren.

… als je een nieuwe weg inslaat met je bedrijf en wel een vliegende start kunt gebruiken – of als je meer winst wilt maken in je bestaande business. 

… als je leven een reset nodig heeft, en je oude patronen, karma en trauma achter je wilt laten en een nieuwe start wilt maken.

Stel je eens voor dat je na je persoonlijke reset meer Levensvreugde, Energie, Lichtheid en Vertrouwen kunt ervaren.

Tao-hands-workshop-2

Positieve transformaties na een persoonlijke reset

|

We hebben onze zoon weer terug

“Mijn zoon van 18 had al jaren last van paniekaanvallen. Het belemmerde hem in al zijn bezigheden. Niet meer naar school durven, geen werk aankunnen, zeer lage energie en meer. We hadden geen idee wat we moesten. Bij het Tao Center in Amersfoort heeft hij een reading ontvangen en enkele Tao lichtoverdrachten voor transformatie van angst, betere gronding en voor zijn eerste chakra waar het basisvertrouwen zich bevindt. Het gevolg….? We hebben onze zoon weer terug. Hij gaat weer naar school, is weer aan het sporten en leeft een heerlijk leven met zijn vrienden en met ons!”

|

Er is weer harmonie en respect in onze relatie

“De relatie van mijn man en mij verliep met ups en downs. We leerden elkaar op jonge leeftijd kennen en hoewel we 2 prachtige kinderen kregen, waren er ook vele moeilijke tijden waarin het leek dat we elkaar niet konden vinden. Ik herinner me dat ik tijdens het gesprek met Dennis zoveel vriendelijkheid voelde en zoveel ruimte en inzichten verkreeg om verder te gaan. Daarnaast ontvingen we Tao lichtoverdrachten voor ons persoonlijke hart en voor onze relatie waarmee we zelf thuis mochten oefenen. Na enkele dagen merkten we al een groot verschil. Waar we eerder geïrriteerd zouden raken waren we nu stil. De weken erna groeide de harmonie in onze relatie. Het respect voor elkaar kwam terug. Er was ruimte voor focus op talent en plezier, wat ons hele leven en dat van onze kinderen totaal veranderd heeft.”

 Wie zijn onze Tao trainers?

Dennis-Chan

Dennis Chan

Dennis Chan is één van de hoofdtrainers van het Tao Center Nederland en arts in de traditionele Chinese geneeskunde. Hij is jarenlang getraind door Dr. en master Zhi Gang Sha en is gecertificeerd Tao Kalligrafie Master. Hij is één van de slechts 25 Tao Centrumleiders van de wereld en mede-directeur van het Tao Center Nederland. Door zijn toewijding, wijsheid en persoonlijke ervaringen kan hij de Tao wijsheid overbrengen aan een ieder. Leeftijd of afkomst spelen hierbij geen rol. 

Hij heeft als missie om anderen te helpen om gelukkiger en gezonder te zijn en de kracht van Tao te laten ervaren. Dennis geeft trainingen in het Tao Center in Amersfoort en online, en verzorgt transformerende persoonlijke reset consulten, waar hij al vele levens mee veranderd heeft.

TAO-hands-leraar-Hetty-Tsang

Hetty Tsang

Hetty Tsang is één van de trainers van het Tao Center en werkt sinds februari 2022 in het Tao Center Amersfoort. Als gecertificeerde Tao Kalligrafie Master geeft Hetty persoonlijke reset consulten en Tao Kalligrafie en Tao Hands trainingen, waar ze met veel toewijding en plezier de Tao wijsheid weet over te brengen op geheel eigen wijze, in zachtheid & helderheid. 

Het is haar missie om mensen te laten ervaren hoe de helende kracht van het Tao veld meer gezondheid, geluk en balans in het leven kan brengen. Haar diepe verlangen en grote kracht zit in de innerlijke schoonheid en kracht van mensen naar buiten brengen.

Harriët-Bleijendaal

Harriët Bleijendaal

Harriët Bleijendaal is Tao trainer en mede-directeur van het Tao Center Nederland. Vanuit haar toewijding en passie voor transformatie leidt ze verschillende workshops, programma’s en oefensessies en geeft ze persoonlijke reset consulten. Haar werkwijze is erop gericht om meer gezondheid & vitaliteit en bewustzijn & zingeving te brengen in de levens van anderen. Hierbij gebruikt ze de Tao wijsheid, meditaties en oefeningen zoals ontwikkeld door Dr. Zhi Gang Sha. 

Het is haar missie en passie om bij te mogen dragen aan de gezondheid en het geluk van anderen en hen te helpen herinneren wie ze werkelijk zijn. “Mijn persoonlijke weg met Tao (genezing na 10 jaar ziekte) heeft me geleerd dat ieder mens de persoonlijke kracht heeft om zichzelf te helen. En dit leer ik nu met liefde aan anderen.” 

Wil je bij één van deze trainers een persoonlijk reset consult aanvragen, geef dan bij je boeking aan bij wie je de sessie wilt boeken.

Laat onze Tao Trainers jou verder helpen…

 • Vind je doel en leef krachtig jouw missie in het leven
 • Reset je fysieke gezondheid en verbeter je zelfhelend vermogen
 • Doorbreek blokkades in je werk, relaties en financiën
 • Verbeter je zelfvertrouwen en daadkracht
 • Diepgaande ontwikkeling op persoonlijk (en spiritueel) niveau
 • Creëer een golf van overvloed in je leven
 • Ervaar elke dag meer geluk en levensvreugde.

Inhoud van het Persoonlijke Tao Reset Pakket

Wat krijg je allemaal bij deze persoonlijke reset …

 1. een persoonlijke reading op maat die de kernoorzaak van jouw klacht of probleem benoemt en bloot legt. 
 2. een persoonlijke lichtoverdracht, die op het allerdiepste zielsniveau de transformatie inzet, waardoor alles in je leven weer kan stromen. 
 3. meditatie & activatie oefening om met je persoonlijke lichtoverdracht te werken en dagelijks de benefits te ervaren van de ingezette transformatie. 
 4. persoonlijke videolessen op maat om thuis te oefenen.
 5. en 3 x een persoonlijk opvolgconsult (15 minuten) waarin je je vragen kunt stellen en de Tao Lichtoverdracht nóg beter kunt implementeren.

Optimale gezondheid en levenskracht op Fysiek, Mentaal, Emotioneel en Spiritueel gebied..

|

Tao voor meer financiële vrijheid

“Ik sta nog steeds versteld over wat de Tao heeft mogen betekenen voor mij en mijn zielswerk. Ik had altijd een ‘baan’ nodig naast het mooie zielswerk wat ik deed. Mijn praktijk stroomde nooit echt, en ik dacht dat dit erbij hoorde. Totdat ik een lichtoverdracht heb ontvangen voor mijn hart en ik meer opensta voor ontvangen. Het was een helende ervaring, en ik werk nu dagelijks met de gouden lichtoverdracht. Hierdoor is mijn inkomen verdubbeld en ben ik onderweg naar financiële vrijheid door slechts mijn zielswerk te doen.”

Nadine, 42 jaar

|

Geen migraine meer…

Al sinds mijn puberteit heb ik regelmatig last van vreselijke migraine aanvallen.

Kan dan echt een paar dagen niet ‘normaal’ functioneren wat best een impact op mijn gezin heeft. Twee maanden geleden kreeg ik in het Tao centrum een reading over de kernoorzaak van deze vreselijke hoofdpijn. Daarna kreeg ik een lichtoverdracht specifiek voor de klacht en een VOD om thuis te oefenen op mijn eigen tijd. Ik heb dit 2 weken consequent gedaan en tot op heden heb ik geen migraine aanval meer gehad! Ik durf het nog niet te geloven maar alleen deze pijnvrije weken maken het voor mij al de moeite waard.

Marieke, 33 jaar

Geef je leven een volledige reset

Snelle, diepgaande en wonderbaarlijke transformatie op ieder levensgebied met het Persoonlijke Tao Reset Pakket

Tao Reset Pakket

Optimale gezondheid

€ 333

Wat zit er in dit Reset Pakket? 

 • Persoonlijk consult – reading (1 uur)
 • Persoonlijke Lichtoverdracht
 • Tao meditatie & activatie
 • Oefeningen voor thuis
 • 3 x 15 minuten opvolgsessies

  Tao Reset Pakket

  Carrière & Succes

  € 333

  Wat zit er in dit Reset Pakket? 

  • Persoonlijk consult – reading (1 uur)
  • Persoonlijke Lichtoverdracht
  • Tao meditatie en activatie
  • Oefeningen voor thuis
  • 3 x 15 minuten opvolgsessies

   Tao Reset Pakket

   Geluk & Levensvreugde

   € 333

   Wat zit er in dit Reset Pakket? 

   • Persoonlijk consult – reading (1 uur)
   • Persoonlijke Lichtoverdracht
   • Tao meditatie & activatie 
   • Oefeningen voor thuis
   • 3 x 15 minuten opvolgsessies
    R

    De beste investering in jezelf

    R

    100% tevredenheidsgarantie

    R

    Persoonlijke Diepgaande Transformatie

    Veel gestelde vragen

    Hoe bereid ik mij voor op mijn afspraak?

    Ter voorbereiding kies je een vraag of levenskwestie waar je graag verandering in ziet en wat je graag zou willen oplossen of verlichten tijdens de Resest sessie.

    Kan ik mijn afspraak nog afzeggen, en welk afmeldingsbeleid hanteren jullie hiervoor?

    Binnen 72 uur voor het consult dan kun je de afspraak kosteloos afzeggen. Ben je echter later dan 72 uur (3 dagen) dan brengen we 50% van de kosten in rekening. Houd er rekening mee dat we de volledige kosten voor het reset pakket in rekening zullen brengen als een afspraak korter dan 24 uur van te voren wordt afgemeld.

    Wie zal de afspraak initiëren?

    De Tao Trainer zal op de dag van de afspraak bellen op de afgesproken tijd. Zorg dat je goed bereikbaar bent en tijdens het consult 1,5 uur niet gestoord kunt worden.

    Worden de consulten ook opgenomen?

    De privé consulten worden niet opgenomen. Dit om de privacy van de cliënt te waarborgen. Je kunt er uiteraard zelf voor kiezen om een opname te maken.

    Zijn er bijkomende kosten voor Tao blessings en andere service?

    Inclusief in het Reset pakket zit één persoonlijke Lichtoverdracht én reading (1,5 uur). Er kan sprake zijn van bijkomende kosten voor de blessings en extra services die soms geadviseerd worden door de Tao Kalligrafie Trainer.

    Hoe zal het consult plaatsvinden?

    Op de afgesproken tijd zal de Tao Kalligrafie trainer bellen op het nummer dat je bij de registratie hebt opgegeven (of via ZOOM als dat gewenst is). Tijdens het consult ontvang je een Tao Lichtoverdracht. Je krijgt Tao meditatie en activatie tools om thuis te werken met de Lichtoverdracht. Na 1 uur sluiten we de sessie af. En na afloop krijgt u 2 op maat gemaakte videolessen die voor jouw persoonlijke transformatie van toepassing zijn.

    Hoe snel kan ik resultaat verwachten?

    50% van de transformatie vindt plaats tijdens het consult, de overige 50% gebeurt tijdens het doen van de oefeningen die je meekrijgt. Je leert te werken met de lichtoverdracht die je gehele leven werkzaam blijft en door ermee te oefenen in kracht toeneemt. De resultaten van het Reset pakket kunnen direct merkbaar zijn. Het kan ook enige maanden duren voordat het effect merkbaar is, afhankelijk van hoe diep de problematiek gelegen is.

    Wat is er allemaal inbegrepen in het Reset pakket?

    In het Reset pakket zit inbegrepen 1 uur persoonlijke reading en lichtoverdracht, 2 videolessen met oefeningen om thuis mee te oefenen, plus 3x 15 minuten opvolgsessies om je vragen te stellen, extra readings te ontvangen en de voortgang te bespreken. Jij gaat voor optimale Transformatie en daar helpen we je graag bij.